Ivo Visser

Hallo! Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Ivo Visser en ik ben een Professioneel Coach.

Ik heb in 2018 een opleiding gevolgd tot Professioneel Coach. Want dat is wat ik belangrijk vind. Ik wil een professional zijn als coach. Omdat je als coach in mijn beleving, naast je intuïtie ook verschillende technieken nodig hebt om tot de kern te kunnen komen. Technieken die ik onder andere gebruik in mijn coaching zijn;

  • Systemisch werk
  • NLP
  • Mindfulness
  • Kernkwaliteiten

Toch is coachen niet het begin van mijn werkend leven. Ik hou namelijk ook erg van de natuur en buitenzijn. Toen ik 8 jaar was besloot ik dan ook…Ik word boswachter! Nou boswachter ben ik nooit geworden maar ben wel lang werkzaam geweest in allerlei technische beroepen.

Naarmate ik ouder werd en verschillende gesprekken had met vrienden, studiegenoten, collega’s etc. kreeg ik nog wel eens terug dat ik goed kon luisteren en ‘…daar moet je wat mee gaan doen’. Misschien kwam dat doordat als mensen uit m’n omgeving iets over zichzelf vertelden of over hun ervaringen ik nieuwsgierig was naar wat er ‘achter’ zat. Ik vraag graag door op datgene wat ik hoor, of juist op datgene wat niet gezegd wordt. Die nieuwsgierigheid heb ik nog steeds.

Eigenlijk van alles wat te maken heeft met (persoonlijke) ontwikkeling heeft sinds mijn jeugd al mijn interesse. Dat varieerde van interesse in oude beschavingen zoals Egyptenaren en Maya’s tot het vergroten van mijn zelfvertrouwen door middel van een Oosterse vechtsport.

Als ik een keuze moet maken dan ga ik meestal uit van mijn gevoel. Dat is altijd zo geweest. Voorheen zat het nog niet in mijn bewustzijn, later werd het mij duidelijk dat ik hiermee mijn intuïtie of zesde zintuig, volgde. Vandaar de 6 in de naam Winkracht6.

En nu is het zover, september 2019 en ben ik mijn eigen praktijk begonnen!

Nou genoeg over mij ;-) Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat jou hier op mijn website brengt. Neemt gerust contact op om nader kennis te maken.

Wie weet mag ik, met Winkracht6 in de rug, een stukje meelopen op jouw pad van ontwikkeling.